Startelvorna!

Startelvorna för dem bägge lagen kom precis ut.
Vi hittar en och annan överraskning från de båda tränarnas laguttagningar.
Real Madrid Casillas – Coentrao, Pepe, Ramos, Marcelo – Alonso, Diarra, Di Maria, Özil, Ronaldo, Benzema.
I Real Madrids laguppställning så är den största överraskning att inte Sami Kedhira startar i dagens match.  Istället så startar vänsterbacken/vänsteryttermittfältare Fabio Coentrao som köptes in från Benfica inför den här säsongen.
Vi tror att Coentrao kommer ta över Kedhiras plats rakt av försvarsmässigt i Reals 4-2-3-1 uppställning.  Sedan när det är till för att anfallas så kommer uppställningen blomma ut till 4-1-4-1 där Coentrao blir vänsterspringare och Alonso blir bollvinnare.
En annan uppställning skulle vara att spela Lassana Diarra som defensiv mittfältare och sätta ner Coentrao som högerback. Vi tvivlar på denna uppställningen eftersom Coentrao vanligen är vänsterback och inte har spelat till höger tidigare. Men på många hemsidor så ser det ut att bli Coentrao som högerback ikväll.
Oavsett vart Coentrao spelar så är det ett vågat och intressant val utav "The special one" som nog gärna vill få sitt lag att vara mer offensiva ikväll med mer bollinnehav.
Coentrao från start i kvällens El Classico.
Barcelona Valdes – Alves, Pique, Puyol, Abidal – Xavi, Busquets, Iniesta – Messi, Cesc, Alexis.
Pep Guardiola har även han gjort förändringar i sin lagupställning jämt emot vad vi trodde innan.
Det är den formstarke Alexis som får chansen istället för den David Villa som inte varit sitt rätt jag på senaste tiden. Detta valet var ändå ett alternativ som rätt många kunde tro på innan matchen så det var ingen större överraskning. Det Barcelona vinner på att spela Alexis är att de får en helt annan speed i anfallat än med David Villa. David Villa har jämt emot Alexis en större erfarenhet utav dessa sortens stormatcher och har en förmåga att kliva fram i de stora mötena exempelvis den förra Champions Leauge finalen.
Det var laguppställningarna inför kvällen, vi lämnar nu över till Canal + och matchen som börjar om cirka 5 minuter.
Alexis Sanchez från start ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0